bruiloft Bent op zoek naar de ideale locatie voor uw bruiloft of voor een feest? Bij Koetshuis Heuven bent u op de juiste adres. Landgoed Koetshuis Heuven is de perfectie locatie voor alle feestgelegenheden. Het prachtige Koetshuis bevindt zich op het landgoed Heuven te Rheden. Wilt een keer langs komen? De deuren staan wagenwijd voor u open om een kijke te nemen in ons pracht landgoed.

Feestelijke locatie

Het Koetshuis Heuven is de ideale plaats voor bijvoorbeeld familiebijeenkomsten, verjaardagsvieringen en huwelijksjubilea. Door de huiselijke sfeer heeft u het idee thuis een feestje te organiseren.Het Koetshuis is deze dag úw huis, waar u al uw gasten ontvangt. Koetshuis Heuven heeft een capaciteit van max 150 mensen.

Zakelijke locatie

Een dag vergaderen in de bossen, weg van alle drukte. Het is mogelijk in het Koetshuis. Ook voor uw bedrijfsborrels en teamuitjes is het Koetshuis heel geschikt. Behaaglijk bij de open haard of lekker buiten met een BBQ. Kortom de ideale locatie om een teamuitje, borrel of vergadering te houden.

Bruiloft locatie

Het Koetshuis Heuven is aangewezen als officiële trouwlocatie van de gemeente Rheden. De plaats in het koetshuis kunt u zelf bepalen. Wilt u in klein gezelschap rond de grote tafel in de Jachtzaal elkaar het Ja-woord geven, of kiest u voor de stallen met al uw familie en vrienden om u heen, het is allemaal mogelijk.

Mijn Ervaring

In 2015 heb ik een samen met mijn man een bruiloft gegevn in het Koetshuis Heuven. Er werd aan alles gedacht en de personeel was perfect. De familie werd openhartig ontvangen door de personeel en ze werden goed begeleid naar de trouwzaal. Er werd goed rekening gehouden met de met weer, waardoor we op het terras mooi foto’s konden laten schieten door een fotograaf. De eetzaal is perfect en heeft voldoende ruimte voor iedereen. We hebben ontzettend genoten van de viergangendiner en de prosecco arrangement in de avond. Ik zou alle koppels die van plan zijn om te trouwen aanraden om naar het Koetshuis te komen.