uitzendbureau NijmegenBent u op zoek naar werk? Neem dan een kijkje op de website naswerkt.nl/. Zij hebben een ruime selectie beschikbare vacatures voor u!

Lever jij niet graag half werk? NasWerkt helpt u op de juiste baan voor u te vinden. Zij hebben zowel een uitzendbureau in Nijmegen als een uitzendbureau in Den Bosch. Samen onderzoeken zij samen met u welke functie bij jouw kwaliteiten past. Binnen no-time ga jij van werkzoekende naar tevreden werknemer! Door de vele beschikbare vacatures, zit er altijd wel een vacature en/of baan tussen die perfect bij u past! En mocht dit helaas toch niet het geval zijn? Dan doen zij er alles aan om nieuwe kansen te creƫren.

Enigste wat u hoeft te doen is binnen lopen bij het uitzendbureau, zeg wat u wilt en wat uw wensen zijn en zij zullen de rest voor u doen!

Wilt u graag contact opnemen met NasWerkt of een baan vinden? Schrijf u dan snel in via de website NasWerkt naswerkt.nl/.

De diensten van NasWerkt bestaan uit:

  • Uitzenden: NasWerkt plaatst arbeidskrachten op uitzendbasis, voor een bepaalde periode, in een bedrijf. Dit kan zijn als tijdelijke vervanging of als aanvulling op het bestaande personeelsbestand.
  • Werving en selectie: NasWerkt ondersteunt werkgevers in het vinden van de juiste werknemers door middel van werving en selectie van geschikte arbeidskrachten.
  • Payroll: NasWerkt neemt het totale personeels- en salarisadministratie over.
  • Vacature plaatsen: NasWerkt biedt u de werknemer die past binnen uw vacature en uw bedrijf.