Ik werk sinds een aantal weken bij een bedrijf in Amsterdam. Op het werk drinken we allemaal erg veel koffie. Daarom stelde ik ook aan mijn werkgever voor om op zoek te gaan naar een goed koffiezetapparaat zodat we op het werk ook goede koffie zouden hebben. Ik heb een erg goede en hechte band met mijn werkgever dus we zijn samen op het internet op zoek gegaan naar koffie op het werk.

Koffie op het werk

Website van Aroma Club

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar koffie op het werk kregen we erg veel zoekresultaten. We hadden een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat we uitkwamen op de website van Aroma Club. Het bedrijf beschikt over een super goede en overzichtelijke website. De informatie waar je naar op zoek bent kan je erg gemakkelijk vinden. Ook is er erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Het bedrijf vindt de service die ze bieden onder andere super belangrijk daarom kan je ook altijd contact met het bedrijf opnemen om te vragen voor advies. We hebben vervolgens een kijkje in het assortiment genomen en de informatie gelezen die bij de producten stond vermeld.

 

Een super goed apparaat

Toen we een kijkje in het assortiment hadden genomen zijn we uiteindelijk uit gekomen tot een keuze. Het apparaat was binnen een paar dagen geleverd en geïnstalleerd. We beschikken op het werk nu ook over super goede en lekkere koffie.  We zijn daarom ook erg tevreden over Aroma Club.