Ik ging op het internet op zoek naar meer informatie over fittingen. Op het internet ging ik op zoek naar welke fittingen zijn er? Ik had namelijk een aantal nieuwe fittingen nodig voor de woning die ik onlangs had gekocht.

welke fittingen zijn er?

Website van Letsleds

Toen ik op het internet op zoek ging naar meer informatie over welke fittingen zijn er kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van Letsleds. Op de website is super veel informatie te vinden over de producten die ze aanbieden en over wat het bedrijf belangrijk vindt om de klanten aan te bieden. Het bedrijf biedt onder andere erg kwalitatieve producten en een super goede service aan. Ze hebben ook een erg snelle levertijd. Wanneer je voor 15.00 uur  een aankoop bevestigd zal het de volgende dag al geleverd worden.

 

Aankoop

Nadat ik de informatie had gelezen over de fittingen ben ik vervolgens overgegaan tot een aankoop. De prijzend die ze hanteren vond ik ook erg laag in vergelijking met de andere websites die ik had bezocht. Mijn producten waren de volgende dag al geleverd en ik heb nu een erg goede led verlichting in mijn woning.