whiteboard_budgetTegenwoordig schieten de webshops als paddenstoelen de grond uit. Dit maakt het soms moeilijk om een keus te maken. Het is daarom van belang om goed te kijken en websites met elkaar te vergelijken. Zo heb ik vorige week een whiteboard gekocht. Er zijn natuurlijk meerdere aanbieders, alleen toen ik verder kijk kwam ik een nog veel beter bedrijf tegen, namelijk ”Whiteboard-Express”. Het is een professioneel bedrijf wat door heel Europa levert. Van klanten krijgen zij maar liefst een 9,2 als algemene beoordeling. Dat krijg je niet zomaar!

Whiteboard-Express beschikt over alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf. Namelijk een groot assortiment, voordelige prijzen en topkwaliteit. Ook hebben zij een goede service. Zo kreeg ik mijn bestelling de volgende dag al binnen. Het is daarom ook echt een aanrader om hier een whiteboard te kopen.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Whiteboard-Express levert topkwaliteit. Zo kan je een whiteboard al kopen vanaf €19,90. Er zijn veel verschillende soorten afmetingen, zodat er altijd een whiteboard tussen zit die goed past op je muur. Daarnaast hebben zij ook prikborden en glasborden die een hartstikke leuke sfeer kunnen meegeven aan jouw interieur.

Ik kan niet anders zeggen dan, bekijk de website en laat je verrassen! Je hebt namelijk de volgende dag al jouw bestelling binnen en een bestelling plaatsen is binnen een paar minuten gedaan. Zij bieden klanten meerdere betaalopties, om het de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als er vragen zijn kan je ze direct bereiken middels de chatfunctie.