Ik was opzoek naar een rijschool bij mij in de buurt. Ik had een persoonlijk probleem dat ik het steeds angstiger begon te vinden tijdens het rijden in het donker. Ik hoorde van rijschool Arnhem dit is een rijschool erg dicht bij mij in de buurt. Ik bezocht de website van deze rijschool en vond daar een kopje opfriscursus hier werd mijn probleem in een van de kopjes aangekaart. Bij deze opfriscursus leer je om jezelf weer prettig en veilig te voelen in het verkeer.

rijschool Arnhem

Je rij instructeur

Op de website van rijschool Arnhem werd veel informatie gegeven over de rijinstructeur waarmee je zult lessen. Cees Vendrik heeft niet alleen jarenlange ervaring hij heeft naast zijn rijinstructeur certificaat ook een certificaat als een faalangst rijinstructeur. Hij beschikt dus over de optimale kwaliteiten om een leerling les te geven de lijd onder faalangst.

De rijschool

Cees Vendrik vind de aandacht naar de leerling erg belangrijk. Hierom werd er vermeld dat ik ook geen andere leerling af zal moeten zetten of op zal moeten halen. Op de website stond dat de rijschool dus de aandacht richting de leerling erg belangrijk dit sprak mij erg aan waardoor ik me aangemeld had voor een proefles. Na mijn eerste proefles voelde ik mezelf erg op me gemak tijdens het rijden met rij instructeur.