Wilt u uw tegels van natuursteen in uw badkamer verzorgd houden en op den duur schoonmaken. Dan moet u contact opnemen met ons. Wij beschikken over een groot assortiment met lithofin voor uw tegels. De natuursteen specialist.

Verzorgen

Stel u heeft natuurstenen als tegels in uw badkamer dan moeten ze natuurlijk wel verzorgd en verschoond worden. Natuurtegels zijn niet zoals normale tegels. Deze tegels moeten om de zoveel tijd verzorgd worden. Het zijn namelijk ook erg dure tegels maar veel mensen vinden het toch wel mooi om te hebben. De meeste mensen gebruiken het ook in de badkamer of in de toilet. Natuurwijzer is er dan voor u om als bedrijf langs te komen en uw natuurstenen te komen verschonen. Neem contact met ons op en vertel wat voor een natuurstenen u heeft. Dan nemen wij ons gereedschap mee en zorgen weer voor een mooie kwaliteit.

Contact

Contact opnemen kan via onze website. Ons telefoonnummer is 020-77 51 667. Als wij door iets telefonisch niet bereikbaar zijn dan kan u ons altijd mailen op [email protected]. Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Het adres is Mattenbiesstraat 42, 1087 CC AMSTERDAM. Dit is geen winkel dus hier kunt u niet langskomen. Wij zijn er alleen voor het verzorgen en onderhouden van de tegels.