Ik zocht een nieuwe manier om mijn pakketjes te laten bezorgen. Het bedrijf waar ik dit eerder liet doen deed dit op een erg onverantwoordelijke manier. De track and trace optie was vaak niet beschikbaar waardoor er weer extra werk was om contact op te nemen met het bezorgbedrijf om erachter te komen waar de pakketjes zich op dat moment bevonden. Ik hoorde toen over een ander bedrijf namelijk koeriers Eindhoven die erg kwalitatief en snel zouden bezorgen.

Website

Ik heb op de website meer informatie opgezocht over wat het bedrijf voor ons te beteken zou kunnen hebben. Op de website staat dat ze garant staan voor een snelle en kwalitatieve levering. Er werd ook vermeld dat de track and trace 24/7 beschikbaar is zodat je ten alle tijden kan zien waar je pakketje zich bevindt.

Levering

Bij het bedrijf waar wij eerder onze pakketten lieten bezorgen waren vaak te laat met de bezorging waardoor wij veel klachten ontvingen. Koeriers Eindhoven vind de kwaliteit waarop de pakketjes bezorgd worden erg belangrijk. Er zijn nu al 25 zendingen met pakketjes verstuurd via continue logistics. De track and trace optie was 24/7 beschikbaar en de pakketjes werden pijlsnel bezorgd zonder beschadigingen.Ik ben dus erg tevreden over de manier waarop onze pakketjes worden bezorgd via continue logistics.