Loopt u tegen bepaalde punten aan tijdens uw loopbaan? Dan is het een echte aanrader om te kiezen voor de loopbaanbegeleiding. Zo is het bijvoorbeeld erg belangrijk om een keuze te kunnen maken op wat voor u van toepassing is. Zo kan het zijn dat uw loopbaan mogelijk nog niet helemaal helder is. In dat geval zal u eerst meer verdieping moeten doen op uw probleemstelling en zal de loopbaancoach samen met u een plan gaan maken om zo tot een plan van aanpak te komen. Ook kan uw  loopbaan wel helder zijn maar wilt u het graag een boost geven. Dan kan dit ook samen met uw coach en verschillende loopbaan producten.

rondomwerk

Loopbaanbegeleiding bij een heldere loopbaan

Wanneer uw loopbaan al helder is dan kan het toch zijn dat u een loopbaan coach nodig heeft om verder te komen en uzelf te blijven ontwikkelen. Zo zijn er een aantal veelgestelde loopbaanvragen. Dit zou bijvoorbeeld kunnen zijn;

  • Ik wil mijzelf graag beter kunnen presenteren.
  • Ik zou graag willen doorgroeien in mijn functie.
  • Ik zou graag beter willen leren communiceren.
  • Hoe zou ik mijn volgende carrièrestap het beste kunnen maken?
  • Ik zou graag de vaardigheden of competentie verbeteren.

Samen met uw loopbaancoach zal u gaan kijken wat ervoor kan zorgen dat u succesvoller en veerkrachtiger wordt maar ook meer plezier in uw werk gaat krijgen. Hierbij is het zeer belangrijk dat u zelfvertrouwen heeft en dat u de stappen die zullen gaan volgen met plezier zal gaan uitvoeren.

loopbaanbegeleiding

Over loopbaanbegeleiding en de loopbaancoach

De loopbaancoach zal u op een professionele manier gaan helpen. Zij hebben namelijk al vele mensen mogen helpen tijdens het loopbaanproces. Alle mensen die in het verleden zijn geweest zijn er zeer tevreden over en zouden het zeker ook andere mensen aanraden voor deze loopbaanbegeleiding.