Om de actuele koper prijs te weten, wordt het iedereen aangeraden om naar de website van KH metals te gaan. De experts van KH metals houden iedere dag de actuele koper prijs bij en weten precies wat u krijgt voor uw aantal kilo’s koper. Ook u kunt dit voor inleveren bekijken zodat u zeker weet dat u genoeg krijgt voor uw aan kilo’s koper.

koper prijs

Hoe wordt de koper prijs bepaald?

De actuele koperprijs wordt bepaald door Krommenhoek Metals. Zij baseren de koper prijs op het actuele aanbod en de vraag vanuit fabrieken wereldwijd naar deze zeldzame grondstof. Iedere dag worden de prijzen dan ook bijgewerkt en kunt u de prijs iedere dag precies berekenen. De prijzen kunt u bekijken op de schrootprijzen pagina. Daarnaast kunt u ook kijken hoe de prijs is gestegen en gedaald in het verleden. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele koper prijs.

Laat koper ophalen of ga het zelf inleveren?

Het maakt niet uit of u het koper zelf komt brengen of het koper laat ophalen. Het i  s namelijk allebei mogelijk. In de praktijk wordt oud koper vaak door bedrijven zelf aangeleverd aan de werf van Krommenhoek Metals maar er wordt ook vaak gebruik gemaakt van de metaalbox. Dit is een zeer simpele en efficiënte oplossing. Ook een container zou een mogelijke oplossing kunnen zijn. Dit is vooral voor bedrijven of mensen die extreem veel koper in het assortiment hebben.