lourensBent u op zoek naar een professioneel zelfstandig organisatie- en management adviesbureau op het gebied van tactisch en strategisch afval- en reinigingsmanagement? Dan bent u bij Akwadraat aan het juiste adres!

Wat is Akwadraat?

Akwadraat is een zelfstandige organisatie- en management adviesbureau op het gebied van tactisch en strategisch afval- en reinigingsmanagement. Zij zijn er voor verschillende soorten bedrijven, zowel overheden als commerciële partijen. Daarnaast bent u bij hen ook op het juiste adres voor het efficiënter en effectiever organiseren van de afvalverwijdering, de reiniging, maar ook van het wagenparkbeheer, containerbeheer en werkplaatsbeheer. Hierbij denken zij vooral aan de duurzaamheid maar ook aan de ‘social return’. Dit zijn vaste kernwaardes in hun aanpak. Akwadraat is een zeer groot bedrijf die ook advies geeft aan dienstverleners en toeleveranciers uit dezelfde markt. Deze partijen adviseren zij vanuit een onafhankelijke positie.

In de wereld van de afval- en reiniging wereld worden de wensen van klanten steeds complexer. Dit komt door de steeds verdergaande overheidsmaatregelen, wetgeving, producten verantwoordelijkheid, maar ook door de verdergaande ICT mogelijkheden. De medewerkers van Akwadraat zijn erg klantvriendelijk, marktgericht en flexibel en zorgen ervoor dat ze constant op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op de markt. Ze zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe kennis en innovaties.

Wat wil Akwadraat bereiken?

Ze willen graag dat klanten kunnen rekenen op betrouwbaarheid en een helder advies en ondersteuning op verschillende vraagstukken. Om dit te bereiken hebben ze een aantal waarden centraal staan.